1211 Budapest, Budapest, Kossuth Lajos utca 95.

 Önkormányzat hirdet / Hirdető: Németh Csaba / 679 megtekintés

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata pályázatot hirdet a területi ellátási kötelezettséggel működő, az egészségügyi alapellátás körzeteinek megállapításáról szóló 12/2019. (VII.03.) önkormányzati rendelet 1. számú mellékletében meghatározott 31. számú háziorvosi körzetben, vállalkozási formában, határozatlan időre szóló feladat-ellátási szerződés keretében a felnőtt háziorvosi feladatok ellátásra.

Az ellátandó terület Budapest XXI. kerület Csepel közigazgatási határán belül a 31. sorszámú felnőtt háziorvosi körzet. (Az utcajegyzék megtekinthető: https://www.csepel.hu/anyagok/dokumentumtar/Testuleti_anyagok/2020/07.09/12_2019_korzetrendelet_egyseges_2020.12.09._frissitve.pdf
– A meghirdetett háziorvosi körzet praxisjoga térítésmentesen kerül átadásra a nyertes pályázó részére. A praxisjog a tevékenység végzésére személyében kötelezett orvost illeti meg.
– A háziorvosi tevékenység ellátásához a feladat-ellátási szerződés keretében ingyenesen bocsájtja rendelkezésre a háziorvosi rendelőt.
– Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 200/2016. (V.25.) Kt. számú határozata értelmében az önkormányzattól átvállalt feladatok ellátásához szükséges rendelő közüzemi költségeit – áram, víz, csatorna, fűtés, szemétszállítás – az Önkormányzat átvállalja.

  • Listing ID: 4290
  • Pályázati feltételek: - A pályázó megfelel az önálló orvosi tevékenységről szóló 2000. évi II. törvényben, valamint a törvény végrehajtásáról szóló 313/2011. (XII.23.) Korm. rendeletben, továbbá az egészségügyi alapellátásról szóló 2015. évi CXXIII. törvényben foglaltaknak, a háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi tevékenységről szóló 4/2000. (II. 25.) EüM rendelet és az egészségügyi szolgáltatások nyújtásához szükséges szakmai minimumfeltételekről szóló 60/2003. (X. 20.) ESzCsM rendelet előírásainak,
    - büntetlen előéletű,
    - magyar állampolgárság, vagy külön jogszabály szerint a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkező, illetve letelepedett státusz,
    - Magyar Orvosi Kamarai Tagság
  • A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: A pályázathoz az alábbi dokumentumokat kell csatolni:
    - részletes szakmai életrajz,
    - motivációs levél,
    - iskolai végzettséget, szakirányú képzettséget tanúsító okirat másolata,
    - egészségügyi alkalmasságot igazoló okirat másolata,
    - három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány,
    - Magyar Orvosi Kamarai tagság igazolása,
    - a vállalkozás meglétét igazoló dokumentum másolata (társas vállalkozás esetén alapító okirat/alapszabály és a cégbírósági bejegyzést igazoló okirat másolata vagy egyéni vállalkozás esetén a nyilvántartásba vételről szóló dokumentum)
    - A pályázó nyilatkozatát arról, hogy a pályázat bizottsági véleményezése, valamint közgyűlési tárgyalása során Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 46. §-a alapján, hogy a pályázat zárt vagy nyílt ülésen történő tárgyalását kéri
    - a pályázó nyilatkozata arról, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez hozzájárul,
    - a pályázó nyilatkozata arról, hogy a pályázati eljárásban részt vevő személyek a pályázati anyagot megismerhetik, és abba betekinthetnek.
  • A pályázat benyújtásának módja: Postai úton vagy személyesen, Budapest Főváros XXI. Kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal Intézményfelügyeleti Ágazatára (cím: 1211 Budapest, Szent Imre tér 10.). Személyesen ügyfélfogadási időben a fenti címen: szerdai napokon 9.00 óra és 15.00 között, vagy elektronikus úton az intezmenyfelugy@budapest21.hu e-mail címre.

    A pályázatokat 1 példányban sértetlen, zárt borítékban szükséges benyújtani, illetve postára adni. A borítékon kérjük feltüntetni: „31. sz. háziorvosi praxis”.
  • Megye: Budapest
  • Város: Budapest
  • Email: intezmenyfelugy@budapest21.hu
  • Telefon: +3614276100
  • Ellátandó települések száma: Egy településrész
  • Területi ellátási kötelezettséggel: Igen
  • A munkakör betölthetőségének időpontja: 2024. május 31.
  • Kategória: Háziorvosi
  • Típusa: Felnőtt
  • A pályázat benyújtásának határideje: 2024. május 15. napja 12 óra
  • Hirdető neve: Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata
  • A pályázat elbírálásának határideje: A pályázatok elbírálásáról Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete a pályázati határidő lejártát követő ülésén dönt. Az ülés időpontjáról a pályázók az ülést megelőző 5 nappal írásos meghívóval értesülnek.