EESZTvisszamutato
A 39/2016. (XII. 21.) EMMI rendelet értelmében 2022. február 16-tól minden érintett szolgáltató számára kötelező a praxisközösségi tevékenységek EESZT-be történő közvetlen beküldése, amelynek a medikai rendszeren keresztül kell megvalósulnia. A beküldött adatok áttekintése, valamint az elvárt pontszámhoz mért teljesítési mutatók havi, negyedéves és éves szinten történő lekérdezése érdekében az EESZT Ágazati Portálján elérhetővé vált a praxisközösségekben végzett tevékenységek visszamutató felülete, amelyen a praxisközösség tagjai a saját elvégzett tevékenységüket, a praxisközösség konzorciumvezetői a praxisközösséghez tartozó összes praxis teljesítését egyenként, vagy összesítve is láthatják.
A praxisközösségek konzorciumvezetőinek az alábbi űrlap kitöltésével nyilatkozniuk kell arról, hogy ki és milyen azonosítóval fogja a konzorciumvezető nevében az összes praxis adatát látni. A kitöltéshez szüksége lesz az adatkezelést végző személy orvosi pecsétszámára, vagy szakdolgozói EESZT azonosítójára. Meglévő azonosító hiányában a nem egészségügyi felhasználói fiókhoz szükséges egyedi azonosító igénylését az adatkezelésre megjelölni kívánt egyén személyes adatainak ismeretében teheti meg.
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

A megadott adatok alapján nem található praxisközösség!

Az egészségügyi szolgáltató nevének ismeretében annak hat jegyű azonosítóját ITT ellenőrizheti

a praxisközösségi konzorcium nevében az alábbi alapnyilvántartási azonosító számú felhasználó jogosult megtekinteni a praxisközösségi konzorciumhoz tartozó valamennyi praxis teljesítményét, statisztikai adatait, beszámolóit:

Nyilatkozom, hogy fent nevezett konzorciumvezető nevében a praxisközösséghez tartozó valamennyi praxis praxisközösségi tevékenységeinek teljesítményadatait az alábbiakban azonosított felhasználó jogosult megismerni:
Rendelkezik-e EESZT felhasználói fiókkal?
Adatkezelési hozzájárulás