A praxis-regiszterben a praxisjogokról vezetett nyilvántartásnak csak a törvényben meghatározott, mindenki számára hozzáférhető adatai kerülnek közzétételre. Az adatbázist folyamatosan töltjük fel. Amennyiben a nyilvántartásában nem szerepel, úgy “Nincs találat”, folyamatban lévő ügyek esetén az “Adatainak feldolgozása jelenleg folyamatban van.” üzenet jelenik meg.

Útmutató a keresőfelület használatához:

A szolgáltatást a fent található kereső segítségével tudja használni. Minden kedves látogatónak lehetősége van névre vagy pecsétszámra keresni. A név mező kitöltése esetén – az esetleges névazonosság miatt – több találat is lehetséges, amelyek közül kiválasztható a keresett személy. Ismert praxiskód esetén a kereséshez elég csak a kód beírása. Találat során az adatlapból megismerhetők a praxisra vonatkozó közérdekű adatok.

Tekintettel arra, hogy a nyilvántartásba való bejegyzésre, valamint az onnan való törlésre irányuló eljárás során kizárólag okirati bizonyíték, használható fel, minden kedves látogatónk ellenőrizni tudja az adatok egyezését.

Praxisjog-regiszter