Prevenciós rendelés kalkulátor

Tisztelt Konzorciumvezető!

A prevenciós rendelés idejét, beleértve a praxisközösségek egészére meghatározott plusz prevenciós órák teljesítésének rendjét a praxisközösségek a nyilvántartásba vételi felhívás 5.5 pontjának megfelelően az ellátási rendben határozzák meg. Az ellátási rendet a Praxiskezelő erre irányuló felhívását követő 30 napon belül kell elkészíteni. Az erre irányuló felhívását a Praxiskezelő a vészhelyzet meghosszabbítására tekintettel később teszi közzé, és a teljesítés ellenőrzésére legkorábban az ezt követő 30. napon kerül sor.

Az alábbi kalkulátor közzétételével a praxiskezelő abban kíván segítséget nyújtani, hogy a praxisközösségekről szóló 53/2021. (II. 9.) Korm. rendelet 3. § (1) bek. c) pontjában a kollegiális praxisközösségi tagok vonatkozásában meghatározott heti 4 óra prevenciós rendelési időn felül, a praxisközösségi konzorciumokra, valamint az egyesült és integrált praxisközösségekre irányadó plusz prevenciós rendelési időkeret a jogszabályi előírásoknak megfelelő mértékben kerüljön meghatározásra.

A kalkulátor használatához szüksége lesz a praxisközösségben részt vevő szolgálatok HSZ/FIN kódjaira és a hozzájuk tartozó ellátottak (bejelentkezett) létszámadataira.

Kérjük, ügyeljen arra, hogy az adatok megadása során minden praxis egyszer kerüljön kiválasztásra a legördülő listából.

A megadott adatok alapján nem található praxisközösség!

0

Plusz prevenciós rendelési idő kalkulátor