Szakmai kérdések
Tisztelt Konzorciumvezető!

Az Országos Kórházi Főigazgatóság (a továbbiakban: Praxiskezelő) a praxisközösségekről szóló 53/2021 (II. 9.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Pkr.) alapján felhívást (továbbiakban: Felhívás) tett közzé az egyesült és integrált praxisközösségek, valamint a praxisközösségi konzorciumok, továbbá a járási fogorvosi praxisközösségek nyilvántartásba vétele érdekében, továbbá a Pkr. 4. § (1) bekezdés f) pontja alapján a praxisközösségbe történő belépésre és az annak keretében folytatandó szakmai munkára vonatkozó előírásokat határozott meg.

A Felhívás 1. sz. melléklete tartalmazza a Praxiskezelő által közzétett, a praxisközösségekben elszámolható szakmai tevékenységek körét. A Felhívás 5.9 pontja alapján a Praxiskezelő a mellékletben meghatározottakat havonta felülvizsgálja, és annak tartalmát módosíthatja.

A szakmai tevékenységekkel kapcsolatban beérkezett igények, észrevételek feldolgozása Igazgatóságunkon folyamatos a magas színvonalú orvosszakmai működés elősegítése érdekében.

Amennyiben Ön is szeretne javaslatot tenni a szakmai tevékenységek hatályos listájának módosítására, vagy kiegészítésére, úgy kérjük, hogy az alábbi űrlap kitöltésével tegye azt meg 2022. november 22-ig.

Köszönjük, hogy javaslatával hozzájárul a praxisközösségben végzendő szakmai tevékenységek felülvizsgálata során kialakítandó szempontrendszerhez!

Sikeres azonosítás!
A megadott adatok alapján nem található praxisközösség!

Repeater

0 of 2000 max characters